Köpenhamn - Richmond Hotell

Danmark

Danmark: Köpenhamn – Richmond Hotell

Nu kan ni förlägga ert nästa träningsläger mitt i centrala Köpenhamn – Nordens stora nöjesmetropol!

Här erbjuder vi er charmiga Richmond Hotell med gångavstånd till Tivoli, Ströget, Nyhavn och alla nöjen. I Köpenhamn finns allt för en fullspäckad helg med roliga aktiviteter som stärker sammanhållningen i ert lag inför kommande säsong. Antalet platser är begränsat, tidig bokning är ett måste.

I Köpenhamn kan ni kombinera ett socialt givande läger mitt i stan med sportsliga utmaningar på deras fina träningsplaner. Ni kan även passa på att se något av svensklagen i danska Superligan FC Köpenhamn  eller Bröndby IF. Vi hjälper er naturligtvis med biljetter.

Vår mening: Perfekt för er som vill ha ett centralt boende i en stad med mycket nöjen!

 

  • Invånare: ca: 1,2 miljoner
  • Avstånd gräsplan/konstgräsplan: 3-9 km
  • Inkvartering: 4-bäddsrum.
  • Avstånd: Från Göteborg ca: 31 mil, från Stockholm ca: 65 mil, från Oslo ca: 60 mil.

 

Richmond Hotell är ett utmärkt träningslägerhotell som serverar god mat och har gott om utrymme för lag aktiviteter. Läget är utmärkt med närheten till Ströget och dess nöjesutbud.

 Det vi uppskattade mest med att resa med Sports International är det personliga engagemanget man möts av från början till slut.

Martin Svensson, Trönninge IF Herr

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng