Östervrå

Danmark

Danmark: Östervrå

Idrottscentret i Östervrå ligger endast drygt 2 mil från Fredrikshamn och har fantastiskt fina faciliteter. Inom området finns fyra kanonfina gräsplaner, en simhall, en idrottshall och en egen cafeteria. Här finns allt på plats för ett toppenläger. Ni får gratisbad för hela laget vid ett tillfälle under lägret. Man tar endast emot ett lag i taget. Tidig bokning ett måste!

Vår mening: Kanonfin anläggning med 4 härliga gräsplaner. Perfekt att efter träningen kunna mjuka upp stela muskler i anläggningens simhall. Kommer att bli fullbokat snabbt – tidig bokning ett måste!

 

 

  • Invånare: 2 000
  • Avstånd gräsplan: 0 m.
  • Inkvartering: Två sovsalar för spelarna och ett ledarrum med dusch och toalett i korridoren.
  • Avstånd:  Från Fredrikshamn 2.5 mil.

 

 

”I år valde vi att förlägga vårt läger på Jylland, Östervrå Idrottscenter visade sig vara perfekt för oss. Fyra planer precis utanför dörren, bra mat och en härlig simhall gjorde att vi stortrivdes. Vi åker gärna tillbaka!”

Mikael Lundqvist

Ljungskile SK

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng