Nyköbing-Falster

Danmark

Danmark: Nyköbing-Falster

Nyköbing är huvudort på ön Falster strax söder om ön Själland. Här bor ni perfekt i moderna och ljusa rum med två fina gräsplaner precis runt knuten och samtidigt gångavstånd till centrum med affärer och nöjen. Ni kan räkna med fina träningsförhållanden och bra planer tidigt på våren, tack vare Falsters sydliga läge. Chefen på anläggningen är utbildad kock och kökschef och är mycket noggrann med att maten skall vara anpassad för just lag på träningsläger.

Nyköbing Falster är också en stor fotbollsmetropol som har fostrat många storspelare, bland annat Danmarks tidigare landslagskapten och numera förbundskapten Morten Olsen.

Ett bra fantastiskt alternativ för de lag som prioriterar bra mat och fina träningsförhållanden på sitt träningsläger. Anläggningen har de senaste åren haft flera återkommande lag, vilket är ett tecken på att man vet vad svenska fotbollslag vill ha på sitt träningsläger.

Vår mening: Ett stort plus till chefen på anläggningen som är kock med internationella meriter och serverar härliga måltider anpassade till lag på läger. Perfekt för lag som vill till Danmark på träningsläger.

  • Invånare: 26.000
  • Avstånd gräsplan: 0 m (inom anläggningen)
  • Inkvartering: 4-bäddsrum med dusch och toalett.
  • Avstånd: Från Rödby 4 mil. Från Köpenhamn 9,5 mil.

”Vi hade ett otroligt bra träningsläger i Nyköbing-Falster. Väldigt skönt att ha planerna precis på utsidan och vi fick en mycket bra service utav personalen på plats. För oss var det viktigt med bra gemensamhetsutrymmen och de fanns det verkligen här så jag kan utan tvekan rekommendera andra lag att åka till Nyköbing-Falster.”

Niclas Olsson
Hällaryds IF dam

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng