Lökken

Danmark

Danmark: Lökken Idrottscenter

Lökken idrottscenter på Jyllands västkust är det perfekta centret för ett givande träningsläger.

Det geografiska läget alldeles vid kusten mot Skagerack gör att träningsplanerna är av utmärkt kvalité redan tidigt på våren. Bara en kort promenad från Lökkens idrottscenter har ni 6 fantastiska naturgräsplaner som ni tränar på.

Inom anläggningen finns även inomhusbassäng 25 meter med vattenrutschbanor och rehab pool samt inomhushall och gym med tillhörande spinning rum. En stor fördel med Lökkens idrottscenter är att du som gäst har fri tillgång till anläggningens faciliteter, något som gästande lag verkligen uppskattar.

Boendet är toppfräscht, ledarna bor i två bäddsrum med dusch och toalett (hotell standard) samt spelare i rymliga 4-6 bäddsrum. Det är fritt wifi på hela anläggningen och ordentliga gemensamhetslokaler där ni kan samlas hela laget för aktiviteter och genomgångar.

 

  • Invånare: 1.500
  • Avstånd gräsplan: 900 m.
  • Inkvartering: 4-6 bäddsrum alt. flerbäddsrum. Tvåbäddsrum för ledare.
  • Avstånd: Från Fredrikshamn 55 km.

 

För oss är valet lätt, Sports International erbjuder unik service innan, under och efter träningslägret och sätter verkligen kunden i fokus.

Det är därför vi alltid kontaktar Sports International först, oavsett om vi ska på ett mindre läger i Sverige eller större utomlands så sätter dom alltid ihop ett förstklassigt upplägg som passar våra önskemål. Kan inte mer än ge mina bästa rekommendationer!

Staffan Arlefalk Yngsjö IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng