Lalandia

Danmark

Danmark: Lalandia

 

En av Nordens absolut mest besökta och populära anläggningar som har allt och lite till för ungdomslagen. Här kan spelarna vid sidan om fotbollen roa sig i ett enormt vattenland som har flera häftiga ruschbanor och aktiviter. Ungdomslagen älskar Lalandia för under ett och samma tak finns en uppsjö av aktiviteter och möjligheter som inte finns på andra ställen. Vad sägs om exempelvis konstgjord slalombacke, isbana ,bowling, bio och mycket mer, det är häftigt. Vi är jätte glada att kunna erbjuda en helhetslösning för ert lag på Lalandia, här är möjligheterna obegränsade.

Tränare, ledare och föräldrar stortrivs också på Lalandia. Här är träningsförutsättningarna väldigt bra, maten är utmärkt och spelarna kan roa sig hel obegränsat när ni inte har träningar eller matcher. Servicen på anläggningen är enormt god och känslan man tar med sig hem är att man vill åka tillbaka.

Vår mening: En populär anläggning med massor av möjligheter till roliga aktiviteter mellan och efter träningarna. Perfekt för er som vill kombinera ett bra träningsläger med nöje.

 

 

 

 

  • Invånare: 10.500.
  • Avstånd gräsplan: 0 m (inom anläggningen).
  • Inkvartering: Fräscha stugor med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd: Från Köpenhamn 13,5 mil.Från Helsingör 18 mil.

 

 

 

 

”Skönt att få träna på bra gräsplaner tidigt på våren. Lalandia visade sig vara en kanonanläggning. Vi fick ut det vi önskade av vårt läger både socialt och sportsligt, vi är helnöjda!”

 

Raimo Paalanen 

Braås GoIF Dam

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng