Köpenhamn Skovlunde

Danmark

Danmark: Köpenhamn – Skovlunde

Grattis fotbolls-Sverige! Här kan vi erbjuda alla svenska klubbar ett nytt eldorado för ert nästa läger. I Skovlunde, strax utanför Köpenhamns centrum, finns på gångavstånd från ert trevliga logi: 16 gräsplaner, en konstgräsplan utomhus, en fullstor konstgräsplan inomhus, eget omklädningsrum i lokala klubbens klubbhus, 50 meters inomhusbassäng, fullt utrustat friidrotts- stadion, bowling, go-cart inomhus och mycket mer!

Det är inte svårt att förstå att kommunen fått guldmedalj som Danmarks främsta idrottskommun. Vi samarbetar intimt med lokala fotbollsklubben Ballerup Skovlunde IF som har över 1 300 aktiva medlemmar. De har både dam- och herrseniorlag och naturligtvis ungdomslag i alla åldersgrupper. Klubben är en av Danmarks allra bästa på damsidan.

De senaste åren har Skovlunde blivit fullbokat väldigt fort, då ryktet har spridit sig runt om i fotbolls Sverige – åk till Skovlunde och ni får ett bra träningsläger. Därför är det viktigt att tidigt planera in vilken helg som ni vill åka, kontakta oss så hjälper vi till.

Vår mening: Suveräna förhållanden för alla typer av läger med alla faciliteter på gångavstånd och Köpenhamns pulserande nöjesliv bara 10 km från ert logi. Tidig bokning ett måste!

 

  • Invånare: 1,4 miljoner
  • Avstånd konstgräs/naturgräsplan: 200-500 m.
  • Inkvartering: 3-bäddsrum med dusch och toalett.
  • Avstånd: Från Helsingör 4 mil.

 

 

 

 

Christoffer Gustafsson”Jag har nu varit i Skovlunde två år i rad för att här får man verkligen träningsläger av högsta klass. Kombinationen är oslagbar med fantastiskt god mat, fint boende med trevlig personal och mycket fina planer. Att det finns konstgräs inomhus och utomhus samt naturgräs gör att man alltid vet att man får bra träning. Närheten in till Köpenhamn centrum väger tungt och man tar sig smidigt ner till Köpenhamn hemifrån.

Helt enkelt en klockren anläggning för träningsläger!

Christoffer Gustafsson,

Lerums IS 

 

”Vi har bara gott att säga om Skovlunde, väldigt trevlig personal på plats som serverade fantastiskt god mat och rummen var riktigt fräscha. Detta är ett av de bästa träningsläger jag varit på genom åren och jag kan varmt rekommendera andra lag att åka hit! Vi är supernöjda!”

Rolf Christoffersson,

Vallens IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng