Köpenhamn Hvidovre

Danmark

Danmark: Köpenhamn – Hvidovre

Köpenhamn är med sitt enorma utbud kanske nordens trevligaste stad och ständigt populär för träningsläger. Här finns fina träningsförhållanden och närhet till mycket nöjen och sevärdheter. Det gör att en helg i Köpenhamn alltid är givande för gemenskapen i en grupp. Nu erbjuder vi bekvämt och fräscht boende på Scandic Hvidovre, hotellet som har stor vana att ta emot idrottsgrupper.

Passa även på att se Köpenhamn, Ströget, Rådhusplatsen, Tivoli eller varför inte en match i danska ligan, vi hjälper er gärna med biljetter till svensklagen Bröndby IF och FC Köpenhamn.

Vår mening: Perfekt för lag som söker bra träningsläger men också möjligheterna till nöje i storstaden!

 

 

  • Invånare: 1,4 miljoner
  • Avstånd träningsplaner: 1,5 – 10 km
  • Inkvartering: 4 bäddsrum med dusch och toalett.
  • Avstånd: Från Helsingör 4 mil.

 

 

Vi var fantastiskt nöjda med vårt läger i Köpenhamn. Givetvis fanns det mycket att göra vid sidan om fotbollen. Men att det dessutom var mycket hög kvalité på både mat och planer var väldigt positivt. Proffsigt att ni dessutom besöker oss på plats.”

Mikael Karlsson

Tränare Kullavägens BK

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng