Fredrikshamn

Danmark

Danmark: Fredrikshamn

Perfekt beläget mindre än 2 km från färjeterminalen i Fredrikshamn ligger supermoderna Arena Nord – ett fantastiskt idrottscenter som är utmärkt för lag som ska på träningsläger. Här finns tre fina vårtidiga gräsplaner precis utanför ert logi och dessutom en badmintonhall, tre idrottshallar och gym. På bara 3 kilometers avstånd finns en stor fin konstgräsplan och flertalet naturgräsplaner så förutsättningarna för ett givande fotbollsläger kan knappast bli bättre.

Aktiviteter finns det gott om. På bekvämt gångavstånd hittar ni äventyrsbad, bowlinghall, go-cart och Fredrikshamns centrum med affärer, pubar och diskotek. Kombinationen med kort reseavstånd och alla faciliteter på gångavstånd gör att Fredrikshamns IC är en av våra allra mest populära anläggningar. Här blir det fullbokat snabbt varje år!

Vår mening: Ett idrottscenter med massor av möjligheter perfekt för de lag som vill ha allt på en och samma plats under sitt träningsläger, mindre än 2 km från färjeterminalen.

 

  • Invånare: 35.000
  • Avstånd konstgräs: 2,5 km.
  • Inkvartering: 4- 6 bäddsrum med dusch och toalett.
  • Avstånd: Från Fredrikshamn 1 km.

 

 

”Det kändes tryggt att anlita Sports International när vi skulle åka på vårt första riktiga träningsläger. Valet föll på Danmark och killarna blev mycket nöjda!

Tommy Delander

Ödåkra IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng