Elitlagen njuter i Salou!

Nu har de allsvenska lagen börjat anlända till Salou. Nykolmlingen AFC Eskilstuna och IF Elfsborg har varit där i några dagar och senare ikväll anländer Svenska Mästarna Malmö FF

Till IF Elfsborgs hemsida säger huvudtränaren Magnus Haglund ( läs här):

-Vi valde att åka hit av flera olika anledningar men främst för att vi visste att planerna skulle vara bra, det är det allra viktigaste för att få bra träningar. Dessutom visste vi att boendet skulle vara tillfredsställande och att flera andra lag skulle ligga här så vi därigenom kunde få vettiga matcher, säger Elfsborgs coach Magnus Haglund.

Imorgon möt AFC Eskilstuna och Elfsborg i årets första träningsmatch.

-Planerna har definitivt motsvarat förväntningarna. De är väldigt bra och håller väldigt hög klass. Jag har varit ute och gått på matchplanen och den är verkligen kanonfin, säger Magnus Haglund.

Även Pelle Olsson i Eskilstuna stortrivs.

-Jag är mycket nöjd, här är fantastiska förutsättningar för ett mycket bra träningsläger säger Pelle.

 

Funderar ditt lag på ett läger till värmen till våren? Kontakta oss på 0300-72095 redan idag så hjälper vi er att ta fram ett fantastiskt förslag.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng