Norway Cup

Norge

Norge: Norway Cup

 

2 – 4 augusti 

Norway Cup är världens största fotbollscup. Under förra årets turnering spelades det cirka 3 000 matcher och runt 1 500 lag deltog i turneringen. Inom loppet av en vecka hade 569 mediakällor sänt reportage från Norway Cup till världens alla hörn. Det historiska besöket av Kronprins Haakon Magnus och Kronprinsessan Märtha Louise på Ekebergsletta understryker på nytt Norway Cups betydelse.

Norway Cup spelas på ett 50-tal gräsplaner, 35 av dessa ligger på Ekebergsletta. De övriga ligger i närheten av Ekeberg, med goda kollektivförbindelser. Deltagarna kommer att få njuta av ett rikt utbud av underhållning och kulturarrangemang inom loppet av en vecka.

Vår mening: Inte bara Norges utan världens största fotbollscup bäddar för succé. Fantastisk turnering i huvudstaden Oslo. Garanterat ett minne för livet!

”Vi kan varmt rekommendera alla lag att låta Sports International arrangera deras cupresa. Vi är jätte nöjda med hela upplägget. Det var roligt att ni besökte oss på plats.”

Stefan LisellForsby FF

Här ska en karta in…

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng