Hamburg Football Cup

Tyskland

 

Tyskland: Hamburg Football Cup

 

25-28 juni 2020

Välkommen till Hamburg Football Cup 25-28 juni 2020!

Hamburg Football Cup  är en internationell ungdomsturnering för både flickor och pojkar i Tysklands näst största stad, Hamburg.

Fotbollscupen spelas på storklubbens Hamburgs SV:s fantastiska anläggning i Norderstedt strax norr om Hamburg. Turneringen kommer att spelas på 4 fina naturgräsplaner och två konstgräsplaner av den senaste generationen på  bekvämt avstånd från ert hotellboende. I kombination med världsstaden Hamburg så är detta denna perfekta cupen och en härlig avslutning på vårsäsongen. Räkna med att det blir ett riktigt äventyr och oförglömlig upplevelse, både på och utanför planen.

Hamburg Football Cup kommer att spelas i 4 olika klasser, Pojkar födda 2006 och 2005 samt flickor födda 2006 och 2005. Varje lag är garanterat minst 4 st matcher. Spelprogrammet kommer att läggas så att alla lag har möjlighet att få en halvdag inne i Hamburg om så önskas. Vi kan också hjälpa till med ett besök på HSVs hemma arena Volksparkstadion.

Läs mer här!

Pojkar födda 2006
Pojkar födda 2005
Flickor födda 2006
Flickor födda 2005

Varje lag är garanterat 4 matcher

Speltid är 2 x 25 min

Spännande nyhet 2020!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng