Rio Cup

Brasilien

Brasilin: Rio Cup

 

Nu kan fantasin bli verklighet! När vi sommaren 2004 var i Rio de Janeiro och kontrollerade faciliteterna i Rio Cup bestämde vi oss direkt; detta kommer att bli succé för Svenska lag. Rio Cup erbjuder förstklassiga gräsplaner, högklassigt boende och mycket bra mat.

I Rio de Janeiro är möjligheterna oändliga. Under er vistelse kommer ni ha mycket tid för andra aktiviteter än bara fotboll. Sol och bad på mytomspunna Copacabana är väl nästan ett måste, Jesusstatyn Corcovado, åka linbana mellan sockertopparna eller ett besök på mäktiga Maracana Stadion. Möjligheterna är som sagt obegränsade. Turneringens hjärta är Zico Football Center, en fantastisk fotbollsanläggning som legenden Zico själv driver. Att spela en ungdomscup i Brasilien är en dröm för alla fotbollsspelare, nu kan det bli verklighet för just ert lag.

 

1. pojkar födda efter 1/1 1993

2. pojkar födda efter 1/1 1995

3. pojkar födda efter 1/1 1997

4. pojkar födda efter 1/1 1999

 

Här ska en karta in…

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng