Crystal Palace på träningsläger!

Det är inte bara nordiska topplag som åker med oss på träningsläger. När Sports International bildades för 30 år sedan var affärsidén att arrangera Engelska (och andra) proffslags träningsläger i Sverige. Genom åren har vi haft klubbar som Arsenal, Tottenham, West Ham, Norwich, Crystal Palace, Reading, Stoke, Charlton, FC Barcelona, PSG  Celtic, Ajax m.fl.

I veckan som gick var det dags igen då vi hade Premier League laget Crystal Palace på träningsläger i Barcelona. Efter lördagens match mot Watford åkte de till Katalonien några dagar på läger för att komma väl förberedda till helgens FA –Cup match mot Tottenham.

Stjärnor som Yohan Cabaye, Emmanuel Adebayor, Wilfried Zaha, Yannick Bolasie, Mile Jedinak m.fl. stortrivdes i den katalanska sommarvärmen.

– Jag är mycket nöjd, berömde Crystal Palace manager Alan Pardew. Allt har fungerat bra.

– Crystal Palace var det första laget som åkte med Sports International på träningsläger, så det är fantastiskt roligt att de 30 år senare återigen väljer oss som arrangör säger Sports Internationals Vd Lennart Norgren

Funderar ditt lag på träningsläger? Tveka inte, ring oss på 0300-72095 redan idag för att får ett svårslaget erbjudande!