Champions League biljetter – från 1 295 kr inklusive hotell

Att se en Champions League match live är något alldeles extra. När den klassiska hymnen spelas upp i samband med inmarschen är det svårt att inte få gåshud. Vi har biljetter till Zlatans PSG, Arsenal och självklart förra årets mästare FC Barcelona.

Paris SG – Real Madrid 21 okt

Höstens match i Paris är helt klart mötet mot Real Madrid den 21 oktober. Att få se alla dessa fantastiska spelare på plan samtidigt kommer att vara en upplevelse utöver det vanliga. Räkna med ett fullsatt Parc de princes och en elektrisk stämning! Som Sveriges enda officiella biljettagent till PSG är vi glada över att kunna erbjuda ett svårslaget paket. Och precis som vanligt skickas matchbiljetterna hem till er innan avresa.

Vi har paket inkl. 1 natt med del i dubbelrum på hotell, frukost och matchbiljett på långsidan för endast 3 995 kr per person.

Arsenal – Bayern München 20 okt

De tyskarna mästarna Bayern München gästar ett fullsatt Emirates den 20 oktober. Intresset för Arsenal är enormt och många tror och hoppas att detta kommer att vara Arsenals år.

Som officiell biljettagent till Arsenal kan vi erbjuda följande paket inkl. kanonfina club level biljetter. Precis som vanligt skickas de hem till er innan avresa.

Vi har paket inkl. 1 natt med del i dubbelrum på hotell, frukost och matchbiljett (club level) för endast 3 585 kr per person.

FC Barcelona från 1 295 kr per person

FC Barcelona hamnade i en rolig grupp med tyska storlaget Leverkusen och inte minst mot mycket populära Roma! Som Sveriges enda officiella biljettagent är vi glada över att erbjuda mycket svårslagna paket på följande matcher:

29 sep FC Barcelona – Leverkusen  pris fr 1 295 kr per person

4 Nov FC Barcelona – Bate Borisov pris fr 1 295 kr per person

24 nov FC Barcelona – AS Roma pris fr 1 295 kr per person

I priserna ingår 1 natt med del dubbelrum på hotell, frukost samt matchbiljett på kortsidan.

 

För mer information eller bokning – Ring 0300-720 95