Boka tryggt med vår Covid-garanti!

Hamburg HSV (ovan) är en av många populära anläggningar dit man endast kan åka med Sports International.
Nu med boka tidigt rabatt!

 

Boka tryggt med vår Covid-garanti!

Spors International är inte som andra i branschen. Vi har alltid gått vår egen väg ända sedan vi grundades 1986. Så också i våras när Covid-19 slog till.

Medan en del resebolag stängde av telefonerna och gömde huvudet i sanden, jobbade alla medarbetare på Sports International dag och natt i nära dialog med våra klubbar för att hitta hållbara lösningar med flyttningar, ombokningar och återbetalningar.

-Klubbarna visade fantastisk förståelse och tålamod i den dramatiska period som starten på Covid-19 innebar, kommenterar Sports Internationals Vd, Andreas Öster. Det är vi mycket tacksamma över.  Och jag är både glad och stolt över det faktum att vi för länge sedan återbetalat samtliga resenärer. För oss var det viktigt att hjälpa klubbarna maximalt i en tuff och svår situation. De måste kunna lita på oss. Vi tänker långsiktigt och det har vi gjort ända sedan starten för 34 år sedan.

Andreas fortsätter:
-Vad jag förstått så kommer vi att få tvingas leva med det här viruset under en längre tid och då blir det förstås ännu viktigare vilken arrangör man väljer. För åka vill många klubbar fortfarande och vi gör allt vi kan för att ytterligare stärka deras trygghet, bland annat med vår Covid-19 garanti. När man vill åka på resa i dessa tider är det lätt att man känner en viss rädsla. Får man pengarna tillbaka vid inställelse? Vad händer om gränsen stängs?

Frågorna är många och minst sagt relevanta. Därför har vi byggt vidare på vårens arbete. Det ska vara roligt och stimulerande att åka på läger. Utan oro.  Med oss åker man tryggt i alla väder – det är vår Covid- 19 garanti. Välkomna till Sports Internationals värld!

Läs mer om vår covid-19 garanti här