Santa Susanna

Spanien

Spanien: Santa Susanna

Santa Susanna är Spaniens överlägset mest populära och välbesökta träningsanläggning för skandinaviska idrottsklubbar. Ni kommer själva att förstå varför om ni väljer att förlägga ert träningsläger i Santa Susanna nästa gång. Santa Susanna är den perfekta destinationen för alla som vill bo nära Barcelona och samtidigt ha nära till havet. Bara 200 meter från hotellet sträcker sig den kilometer långa vita stranden där strandfotboll, beachvolleyboll och härliga bad är vardag.

Missa inte chansen att besöka Barcelona under lägret. In till Barcelona tar man sig smidigast med tåg som avgår 300 meter ifrån hotellet, dessa tåg avgår flera gånger i timmen och går direkt in till Plaza Catalunya – hjärtat av Barcelona!

Är man på träningsläger så pass nära denna fantastiska stad så är ett besök på Camp Nou nästan ett måste. Vi hjälper gärna till med att ordna biljetter till en FC Barcelona match, vi är störst i norra Europa på fotbollsresor till Barcelona. Vi är sedan 9 år tillbaka officiell biljettagent åt FC Barcelona, detta är något väldigt exklusivt och vi är oerhört stolta över att de valt oss som samarbetspartner. Idag är vi FC Barcelona tredjes största biljettagent i världen.

På kort transfer avstånd har ni en fantastisk fin anläggning perfekt lämpad för basket.

Bra service och trevlig personal bäddar för ett mycket bra träningsläger. Ni kommer att få er egna kontaktperson som kommer att vara med era under hela vistelsen. Att Sports International dessutom har ett eget kontor i Barcelona med både svensk och spansktalande personal ger er en extra trygghet under ert träningsläger i Barcelona.

Vår mening: Fint boende nära stranden och perfekt avstånd till Barcelona med pendeltåget (6 mil). Utan tvekan Spaniens populäraste alternativ när det gäller träningsläger för Basket lag.

 

  • Invånare: 3.200
  • Avstånd inomhushall: kort transfer avstånd.
  • Inkvartering: 2-3 bäddsrum med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd: Från Barcelona 6 mil.

 

 

”Vi hade ett fantastiskt träningsläger i Santa Susanna bra mat och bra boende.”

Olle Olsson

Huddinge IF