El Montanya

Spanien

Spanien: El Montanya

Mindre än en timme norr om Barcelona, i Kataloniens hjärta, ligger fantastiska El Montanya Resort & Spa. Här har man allt man kan önska sig för ett perfekt träningsläger på högsta nivå.

Anläggningen har två hotell, två pooler, eget spa, moderna gym, tennisbanor och en hypermodern inomhushall. Den fina gräsplanen ligger skönt inbäddad i grönska och ett stenkast bort ligger också den nyinvigda konstgräsplanen av senaste generationen. Man har ett eget motionsspår och i anslutning till anläggningen ligger en erkänt fin 18-håls golfbana med fantastisk utsikt över det vackra landskapet. Världslaget FC Barcelona har förlagt ett läger hit både 2007 och 2008.

År 2009 valde Halmstad BK, IFK Göteborg, Gefle IF och Rosenborgs BK att åka med oss på träningsläger till El Montanya. Alla passade på att se en match med FC Barcelona på lägret, vi hjälpte självklart till med att ordna biljetter till detta.

Vår mening: En dröm för varje tränare! Hotelldirektören är själv mycket fotbollsintresserad och har på kort tid byggt upp en mycket imponerande anläggning.
Perfekt läge för flyg både från Barcelona och Girona. Given succé!

  • Invånare: 40.000 (I Vics kommun)
  • Avstånd inomhushall: 0 m.
  • Inkvartering: 2 bäddsrum alternativt lägenheter med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd: Från Barcelona 7 mil. Från Girona 7 mil.

 

“Jag har det största förtroende för Sports International. De kan sport, har de rätta kontakterna och vet vad som behövs för att arrangera ett bra träningsläger.

Vi var nöjda med El Montanya.”

Erik Hamrén

Rosenborgs BK

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng