Sittard

Holland

Holland: Sittard

 

 

Nationaal Sportcentrum Sittard är en av Hollands finaste sportanläggning som passar perfekt för träningsläger, med ett bekvämt logi och bra faciliteter: fina gräsplaner, inomhushall, tennisbanor, inomhuspool, motionsslingor, bastu, styrketräningsrum, massagerum och mycket annat.

Sporthotellet håller hög klass och alla rum har dusch och toalett, TV, radio och telefon på rummen. Det finns även ett lite enklare alternativ för de som önskar, med boende utan dusch och toalett på rummen. Men man har tillgång till de övriga faciliteterna och man äter alla måltider i Hotellets restaurang.

Dessutom finns ett samlingsrum med en stor videoskärm samt möjlighet till biljard och bordtennis.

Ryan Air flyger dagligen från Sverige till Weeze som ligger strax utanför Düsseldorf och till Eindhoven. Från båda dessa flyplatser tar man sig till Sittard med buss på ca 1,5 timme. Vi hjälper självklart till med att boka transferbuss.

 

Vår mening: Välkänt och mycket populärt sportcentrum. Här trivs många skandinaviska lag varje år. Extra plus för bekvämt gångavstånd till Sittards charmiga centrum med mängder av restauranger och affärer.

 

 

 

 

  • Invånare: 45.000
  • Avstånd inomhushall: 0 m (inom anläggningen).
  • Inkvartering: 3-bäddsrum med dusch, toalett och TV, alternativt enklare 2-bäddsrum med TV, dusch och toalett i korridoren.
  • Avstånd: Från Puttgarden 59 mil.

 

 

 

 

”Vårt läger i Sittard blev en riktigt bra uppladdning inför seriestarten hemma i Skåne. Med väldigt god mat kunde våra spelare alltid äta sig rejält mätta. Vi är mycket nöjda att vi valde att åka till Holland och just Sittard.”

Per Viktorsson,

Janstorps AIF

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng