Spjald

Danmark

Danmark: Spjald

Spjald Fritidscenter är en fantastisk och oerhört populär idrottsanläggning. På området finns, en fin idrottshall, styrketräningsrum och efter er träning kan ni helt gratis mjuka upp lederna i centrets 25 meters inomhusbassäng, bada bastu eller för de som så önskar spela biljard eller bordtennis.

Ett träningsläger på Spjald Fritidscenter ger fina förberedelser, ett fräscht logi och vid sidan av träningen finns det mycket fina möjligheter till sidoaktiviteter. Fler än 100 Svenska klubbar har de senaste åren valt att ladda upp i Spjald – många återkommer år efter år!

Vår mening: Kanonfin anläggning, härligt med gratis simhall och ett trevligt boende. Chefen är oerhört kunnig och intresserad av idrott.Ett bättre träningslägers alternativ för basketlag är svårt att hitta.

 

 

  • Invånare: 12.000 (Videbaek kommun)
  • Avstånd inomhushall: 0 m (inom anläggningen).
  • Inkvartering: 4-bäddsrum med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd: Från Grenå 17,5 mil. Från Fredrikshamn: 23,5 mil.

 

 

“Vi hade ett mycket bra läger i Spjald på västra Jylland. Riktigt bra planer och närheten till simhall och gjorde att vi fick ut maximalt av lägret. Helt enkelt en komplett anläggning.”

Mikael Borbely

Tränare IK Kongahälla

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng