Fotbollsresor och matchbiljetter

En bokning med oss betyder trygghet in i minsta detalj

fotbollsresor-sportsinternational

 

Trygga fotbollsresor för dig som älskar fotboll!

Välkommen till Sports International, Nordens enda bolag som är officiell biljettagent till storklubbarna FC Barcelona, Hertha Berlin och Paris SG. När du bokar din fotbollsresa med oss innebär det trygghet och proffsighet. Och det kanske bästa av allt, inget strul med matchbiljetterna. Hos oss behöver ni aldrig vara nervösa att leveransen till hotellet inte fungerar.

I god tid innan avresan hemifrån skickar vi hem matchbiljetterna till er – till och med märkta med Sports Internationals namn. Vid bokningen kan du även få reda på exakt vart du kommer att sitta. Säkert. Proffsigt. Kunnigt. Tack vare vårt nära samarbete med dessa klubbar och vårt breda kontaktnät ute i Europa kan vi självklart erbjuda paket till alla ligor. Vi samarbetar endast med seriösa aktörer och när du bokar fotbollsresor med oss betyder det trygghet in i minsta detalj. scroll-icon

bild-content

 

FC Barcelona – Tapas, Messi
& Tjurrusning

Vi är FC Barcelonas tredje största biljettagent i världen vilket är en otrolig trygghet. Ingen kan fotbollsresor till Barcelona som vi och en resa dit kommer att bli ett minne för livet. Matchbiljetterna skickas hem innan ni åker till Barcelona – självklart en otrolig trygghet!

Fotbollsresor till Barcelona >

PSG-Official-agent-13-14-sportsinternational2

PSG – Crepes, fotboll
och massa shopping

Kärlekens huvudstad nummer 1 har nu även blivit en av Europas fotbollshuvudstäder. Vi är som enda svenska bolag officiell biljettagent till denna storklubb. Boka din fotbollsresa med oss och matchbiljetten skickas hem innan avresa.

Fotbollsresor till Paris >

Hertha

Hertha – Oktoberfest,
toppenfotboll & kultur

Berlin är en av Europas trendigaste städer, lägg där till en enorm historia och fotbollslag som spelar i högsta ligan. Hertha Berlin har valt oss som sin skandinaviska samarbetspartner vilket vi är otroligt stolta över. Boka din fotbollsresa med oss redan idag.

Fotbollsresor till Berlin >

Premier League – Fish n’ chips,
musikaler & pints

Fotbollens hemland har en speciell plats i våra svenska hjärtan sedan lång tid tillbaka. Vi har biljetter till de flesta matcher i Premier League.

Fotbollsresor till London >

bild-content

 

 

Håll dig uppdaterad
med vårt nyhetsbrev om fotbollsresor & sportresor.

Håll dig uppdaterad. Skriv in din e-postadress och ange dina prenumerationsinställningar för att få nyheter, specialerbjudanden och massor med kul information om våra tjänster, resmål och sport i allmänhet. Med Sports nyhetsbrev håller du dig alltid up to date. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med våra utskick så kan du alltid avregistrera enkelt genom att klicka på länken som följer med i alla våra utskick.

Skriv upp mig >

 

Sportsinternational-nyheter

Dela detta med dina vänner

Se FC Barcelona live fr endast 995:-

Ring oss på  0300-720 95 så berättar vi mer om våra aktuella erbjudanden.