Albir Gardren – Nu endast med Sports International

Inför säsongen 2021 så har vi på Sports International utökat vårt imponerande utbud av träningslägers destinationer i Spanien med ytterligare en kvalitetsanläggning. Klassiska Albir Garden strax norr om Alicante har gett oss förtroendet att som exklusiv agent i Skandinavien företräda dem som träningslägerarrangör. Ett flerårigt exklusivt samarbetsavtal är skrivet och vi är nu redo att erbjuda Skandinaviska lag ett toppkvalitets läger på Costa Blanca. Albir Garden är anläggningen för såväl elit som breddidrott vilket stämmer precis med hur vi på Sports International arbetar, inget lag är för stort eller för litet för att resa med oss till Albir Garden.

-Vi är förstås mycket glada att Albir Garden valt att ge oss för troendet att representera dem i Skandinavien. Det här kommer att bli en riktig bästsäljare, säger en nöjd vd på Sports International, Andreas Öster.

Till alla de lag som vill ta chansen redan 2021 kommer vi att erbjuda en kraftig introduktionsrabatt till de 5 första lagen som bokar in sig.

Låt oss berätta mer och ta fram skarpa offerter. Kontakta oss redan idag på telefon 0300 72095 eller på email: info@sportsinternational.se

Läs mer här